Бойко Борисов

Още ли вярвате в Мита за Великия шахматист от Зайчарника в Банкя? Цезар е гол!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Приятели, още ли вярвате в Мита за великия шахматист Бойко Борисов, който дава цялата власт на враговете си, за да ги унищожи и да ги направи за резил? Митът за нашия Цезар от Банкя, който унищожава враговете си като ги оставя доброволно да преяждат с власт и ги задушва с претъпкан хранопровод? Този път е различно. Борисов не беше активната страна. Него го заставиха да им поднесе властта, цялата власт на тепсия и да им стане трупен донор. Враговете на ГЕРБ пиршестват сега върху трупа на ГЕРБ.

Да, враговете му Киро Петков, Асен, Генерал Атанасов и Христо Иванов са преяли, преяждат и стават за резил всекидневно, но въобще не са унищожени.

Този път е различно, не се лъжете. Този път е различно. Този път е за последно. Това е подледният път.

Напротив – този път бойковите душмани се окупаха се. ОКУПАХА се в големите градове, в София, Варна и Благоевград заедно и с помощта на мутрите, БСП, гуцановци, трибуквени групировки като ТИМ, СИК и Копейките на Костя Копейкин. Същевременно цялата власт – икономическа и финансова в държавата, е тяхна. Всички пари и цялата обществена каса с милиардите е в ръцете на лицето Асен Василев. Всички големи либерални телевизии са под контрола на Кирил Петков и Лена Бориславова, които под предлог, че изпълняват поръчките на Посолството, дирижират хора на бездарните мисирки. Дори НОВА телевизия да е била собственост на Борисов и на партньорите му някога, дори и сега да е, те дори не могат да я управляват и нямат право да го правят. Същата история като тази с мисирката Хекимян, която дръпнаха насила да я правят политик от НюзКурника на БТВ. Смях. Срам.
Тъжното е, че Бойко Борисов превърна партията си ГЕРБ в придатък на ПП и ДБ, в тяхна патерица, а той самият стана за резил.
Царят е гол! Царят е напълно гол, страхлив и превърнат за посмешище от враговете си. През последните дни и седмици поведението на Бойко Борисов е направо позорно и жалко. Държи се като кукла на конци в ръцете на неврастеник като лениния Кирчо.
Уплахът му и подлизурството му към американското посолство издава неговите тежки зависимости и подозрително подсказва за евентуални тежки корупционни престъпления в миналото му, докато беше на власт с псевдопатриоти и псевдореформатори. Арогантното и нагло поведение на Кирил Петков и Асен Василев към Борисов и ГЕРБ издават същото – вероятно разполагат с достоверна информация от американския посланик и служби какви активи на Борисов и партньорите му по света са запорирани и какви корупционни схеми могат да станат обществено достояние или санкционирани от прословутия Магнитски. Аз нямам друго логично обяснение за нелогичното и неадекватно поведение на лидера на ГЕРБ. Кирчо и Кокорчо го изпраха без свян, но това не е било достатъчно. За тях няма последствия, за Борисов няма ползи.

Те и американците знаят, че нито Борисов, нито ортаците му могат да бъдат изпрани, а здраво ги държат за топките и ги ползват за трупен електорален и парламентарен донор на своите бездарни политически проекти. ГЕРБ никога повече няма да се върне на власт, камо ли в друга Сглобка извън одобрените от Посолството проекти.
Царят е гол! Американците са им блокирали всички активи, остави ли са ги да се мятат като шарани на сухо и нямат никакво намерение да ги пускат от желязното менгеме. Нещата ще стават все по-жалки и все по-мерзки, а страхливостта на Борисов, вкопчен само в своето лично оцеляване и загърбил интересите на България и на партията си, ще ги правят само още по-гротескни. В тази ситуация цялата хиперактивност води само до един резултат – колкото повече мърдаш, толкова повече ти го набиват с 200 началниците от Козяк.
Мисля, че аз мога да бъда с чиста съвест пред вас и пред съмишлениците си само, ако предприема някакво гражданско действие на съпротива спрямо този фарс.
Преди 11 години окупирахме дома на Борисов, за да го принудим да излезе от там и да ходи на работа в Парламента, където Пеевски с ДПС и Станишев от БСП вършееха на воля. Тогава Борисов се беше свил като мишка и изчака стратегическата грешка на своите противници, за да излезе на светло с #ДАНСwithme и да си върне властта обратно. Сега това няма как да се случи. Нито времето, нито звездите, нито началниците, нито геостратегическата обстановка са на негова страна. Просто времето на Бойко Борисов в българската и в световната политика изтече, а той не иска да си ходи с мир като Меркел и разни някогашни негови покровители. И за да сложим край на тази агония, ние трябва сега да направим обратното – да го помолим, първо възпитано, да спре да ходи на работа в парламента и да спре да се излага заедно със своите невнятни депутати. Първо възпитаничко, после настойчиво и накрая – по начина, по който ще бъдем разбрани. Ултиматум ще има и то от много, много хора. Или напускай Сглобката или спри да се излагаш и се прибирай при внуците на топло.

Историята го доказа. От „тиранина“ Цезар либерал няма как да излезе. Нека Борисов не се опитва да унищожи ГЕРБ, сменяйки и насила пола и превръщайки я в трансджендър партия с такива като Хекимян, Сачева и малкото му останали говорещи депутати, защото има и доста безсловесни такива около него. А други минаха в доброволна изолация и мълчание.
Краят на всеки диктатор е лош. Още по-лош е, когато диктаторът упорства и не разбира, че се излага, а краят го застига като товарен влак. Аз съм бил и пред дома на Борисов, за да го накарам да ходи на работа, бил съм и пред ареста и то пръв, за да искам да го извадят от там. И по всичко личи, че скоро пак ще се събираме на улица „Лафонтен“ в Банкя.
Царят е гол. Цезар се излага. А ние трябва да помогнем на държавата и на себе си, като го принудим на първо време да си остане в Зайчарника и да спре да излага себе си и партията си. Да станеш подлога на тези, които те арестуваха пияни пред внуците ти, Цезаре, не е признак на сила, а слабост, Цезаре, позор и падение. Не ти го казват преторианците, но ние го виждаме. И сме добронамерени за разлика от тях, които наточиха камите. Цезар е гол. А пред нас има само един въпрос. (!)
Трябва ли да стоим и да гледаме безучастно как старият Цезар рагражда държавата заедно с луди и невнятни мошеници, които го държат на синджира?
Трябва ли да ставаме заложници с децата си и с България на страха на един човек и на лудостта на неговите господари?


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар