Кирил Асен

ОЩЕ ОТ СХЕМИТЕ НА ППДЕБЪ! Депутат на Киро реди арести за министри на ГЕРБ: Хвърляме ги на прокуратурата и ставаме герои (АУДИО)

България, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Арестът на Бойко Борисов преди година не задоволява “Продължаваме промяната”. Въпреки, че вече са в позицията да се молят на ГЕРБ да размразят замразените преговори за ротационен кабинет, манията за нови и нови арести се разпространява сред депутатите на Кирил Петков и Асен Василев като хищен вирус.

Въпросът е бил подхвърлен на Националния съвет на ПП, запис от който буни държавата вече пети  ден.

За тази идея говори народният представител Венко Сабрутев – прочул се като свидетел на Кирил Петков по делото му срещу Бойко Борисов. Припомняме, че то е във връзка с изказване на Борисов, че Петков и Асен Василев са взимали комисионни от договорите за доставка на природен газ.

“… Избирате правителство, правиме веднага за ТОП-тримата бивши ГЕРБ-ерски играчи министри, изваждаме документи, с които ги хвърляме на прокуратурата… Те си оттеглят подкрепата, пада правителството, ние сме герои…”, заявява Венко Сабрутев по време на разговора пред всички “мъдреци” на “Промяната” (чуй долу).

Не е изключено в ТОП 3 бивши министри на ГЕРБ първото място да е за основния враг на “Промяната” в редиците на ГЕРБ – Делян Добрев.

Венко Сабрутев си мечтае да изправи бившия енергиен министър на съдебната скамейка още от началото на годината. Още в първите дни на януари той даде да се разбере, че “Продължаваме промяната” може да предприеме действия и за ново дело заради непрекъснатите твърдения на Делян Добрев, че заради правителството на Кирил Петков всеки български шофьор е ощетяван поне с 1 лев от цените на горивата.


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар