Още скубане: Имаш ли партита за ток, плащаш рекет 60 лева на държавата

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Данъка за телевизора в къщи ще си го плащаме през сметките за ток, това е записано в новото безумно предложение внесено от Герб в парламента.
Данъка ще се начислява всеки месец с бележките за ток и ще се облага и с ДДС, нещо което е недопустимо според закона за данъците и акцизите в България, но естествено законите не се спазват от Герб и те не само че са предложили това безумие, но са стигнали и още по надалече, като са записали, че ако имаш партида за ток, но нямаш телевизор в къщата, сградата и т.н. където потребяваш електрическа енергия, ще трябва да посетиш офис на електропреносното разпределително дружество което ти доставя електроенергията, за да попълниш собственоръчно декларация, че нямаш телевизор в имота си.
Днес пък стана ясно, че данък телевизор ще възлиза на около 60 лева на година, като за повече от един брой ще има и данъчно облекчение. Между двете четения на нововъдението от страна на управляващите се очаква да се добави и предложението от петък на така наречените обединени патриоти с данък да се облагат и всички устройства на които може да се гледа телевизия, като телефони, таблети, лаптопи и компютри.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар