Павел Вълнев, Републиканци за България: Щом мога аз, можеш и ти (видео)

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Много пъти съм правил от нула невъзможни неща, за да постигнем голям резултат. Баща ми беше човек, който ни насърчаваше да работим с брат ми. Това разказва заместник-председателят на партията Павел Вълнев и споделя, че в началото е работел на три места едновременно.

“България ти става все по-мила и по-скъпа, когато си на хиляди километри. Девет години минаха, докато се върна за първи път в България. Хората, отстрани погледнато, гледат само лъскавата част, зад всичко това стои много труд, много постоянство. Човек плаща доста висока цена,” признава той.

“Казвам се Павел Вълнев, на 41 г., семеен съм, с две деца. Почти 20 години живея и работя в Чикаго”, споделя той и допълва “над 1000 човека само в Америка работят за нас с брат ми”.

“Много от хората знаят само за бизнеса ми с камиони, но аз съм имал всякакви бизнеси през тези 20 г.”, казва още Павел Вълнев.

“Никога не съм го мислил да се занимавам с политика. Като се захвана с един проект, не се хващам за парите, а за самия проект – да видя едно нещо, че съм го направил, да го видя как функционира”, споделя зам.-председателят на Републиканци за България.

“Аз съм човек, който винаги се бори за някаква кауза. Влизам в политиката с цел наистина да променя нещата и ако хората повярват в хора като мен, които не са се занимавали с политика, наистина имаме алтернатива, наистина можем да имаме ново начало за държавата, защото 30 години преход за мен е малко повече”, казва Павел Вълнев и завършва:

“Искам да погледна всеки един българин в очите и да му кажа: Повярвай в себе си! Щом мога аз, можеш и ти!”

Агитационен материал на ПП Републиканци за България

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Източник: dir.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар