Павел Глоба: Три зодии удрят джакпота този месец – Любопитно

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Руският астролог Павел Глоба, когото наричат “астрогът на Путин”, посочи зодиите, които ще се радват на невиждан успех през юли.По думите му, късметът ще ги застигне още на 1-во число и ще ги следва на всяка крачка чак до края на месеца. Предстои един период на растеж, вдъхновение и успех за всички.

Използвайте времето за самоусъвършенстване, придобиване на нови умения и реализиране на дългогодишните си планове, съветва Глоба.

Вътрешното ви състояние играе специална роля през този месец. Колкото повече позитивност и увереност проявявате, толкова по-благоприятни събития ще идват в живота ви.

Лъв

Лъвовете трябва да се настроят на позитивна вълна. Нещата им ще започнат да вървят по-лесно и успехът няма да закъснее.

Представителите на знака ще успеят лесно да реализират мечтите и желанията си. Звездите са благосклонни и всичките им идеи ще се превърнат в реалност.

Планетите са се подредили по такъв начин, че Лъвовете ще имат уникалния шанс да разгърнат своя потенциал и да постигнат изключителни висоти.

Глоба твърди, че за тях юли ще бъде истински печеливш билет от лотарията. Положителните вибрации на месеца ще отворят пред тях много възможности за личен и професионален растеж.

Юли ще бъде идеалното време да придобиете нови знания и умения, които ще ви помогнат да постигнете и най-амбициозните си цели. Периодът е благоприятен за обучение, четене на книги, посещаване на курсове и развитие на талантите.

Везни

За Везните идва моментът на промяна. Астрологът препоръчва да започнат с обновяване на интериора на дома. Въведете нови елементи и след това преминете към по-големи промени, които само ще ви помогнат.

От 20 юни представителите на въздушния знак попадат под влиянието на Меркурий. Планетата има магнетично и финансово значение.

Везните ги очаква голям бонус и участие в печеливши проекти, които ще генерират приходи в продължение на много години. За да могат да се задържат в паричния коридор, ще трябва да се отърват от дълговете си.

Представителите на знака трябва да бъдат отворени за комуникация и да не се страхуват да искат съвет от приятели и колеги.

Козирог

Козирозите трябва да се придържат към плана си, но и да проявяват гъвкавост при евентуални промени.

Добре е от време на време да преразглеждат целите си и да ги коригират, за да вземат предвид новите обстоятелства.Това ще ги доведе до желаните резултати.

Изключително важно е да останат целенасочени, без обаче да пренебрегват възможностите за импровизация, които могат да се окажат също толкова значими.

Представителите на знака ще трябва да обърнат внимание и на обкръжението и настроението си. Периодът на късмет често е придружен от срещи с важни хора, които могат да повлияят на по-нататъшния ход на събитията, пише jenata.blitz.bg

Източник: inews.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар