Павлова: Какво като в Перник нямат вода, нали им повишихме доходите и се видяха в пари

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Как нейно превъзходителство Лиляна Павлова се хвали, че няма да източва язовир Студена, а перничани са без вода!

Ако си спомняте, нейно превъзходителство Лиляна Павлова гордо и шумно започна ремонта на язовир Студена през 2016 година с тогавашната кметица на Перник, като с типичните за нея хвалебствия обяви, че ремонта на язовир Студена ще бъде първия такъв ремонт за около 40 милиона и водата на язовира няма да се източва и хората няма да имат неудобство с водата.

Дейностите започнаха с помпозен брифинг на Павлова, а тогавашната кметица на Перник възхваляваше нея и властта. Е, сега знаем каква е реалността. Перничани нямат вода. Толкова от обещанията и уникалните ремонти за 40 милиона, а иначе нейно превъзходителство Лиляна Павлова вече не е министър на регионалното министерство и не я виждаме да дава обяснения от удобния пост, в който се сгуши, след като бе и министър на европредседателството на България.
Тогава на откриването покани официалните гости, като на поканите пишеше, че „нейно превъзходителство Лиляна Павлова Ви кани…“, което създаде недоумение и скандал в дипломатическите среди, че Павлова не знае елементарни правила в протокола и явно не е наясно, че министър не може да бъде нейно превъзходителство, както са посланиците!
Но пък поне това невежество й лепна прозвището „нейно превъзходителство Лиляна Павлова“!

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар