Павлова към българите: Защо не си гледате мизерният живот и да не се занимавате с такива като нас?

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Гневен коментар на Лиляна Павлова в социалната мрежа по повод изказване на една пенсионирана учителка, че пак предизборно Борисов развърза торбата с обещанията и хвана ножицата, буквално запали мрежата.

Ето какво коментира бившата министърка на регионалното министерство по повод изказването на жената в публикация:

“Това българите сте неблагодарно племе, все да ви се дава, а кой да ви дава, не питате. Борисов и Герб всеки ден вдигаме доходите на всички българи, облагородяваме цяла България, правим пътища магистрали, но нали все някой трябва да ви е виновен на вас пенсионерите нарочихте нас и Борисов и по цял ден висейки в мрежата, обяснявате как лъжел Борисов и само обещавал предизборно. Предлагам на всички пенсионери без работа, да вземат да си намерят такава, може и надомна и без това работната ръка в България е малко, не стига да вземат да поработят малко, не да седят и да пишат глупости във Фейсбука.
На останалите по-младите особено на тези избягалите от България в чужбина им предлагам да спират с коментарите и с това да се занимават с Герб и Борисов, защото и без това си нямат на идея какво и как сме направили за България. За онези които си мечтаят за комунизъм и Русия границите са отворени, могат да отиват в Китай и при Путин да ги видим тогава какво ще пишат. България била лоша, Бойко бил лош, Герб били лоши, защо ли не си гледате работата и да не ни оценявате, след като в европейското ни семейство всички ни описват със суперлативи?
Уж ние сме лошите, а всички искат от Борисов и България да е лидер на Западните Балкани, значи не сме толкова лоши, но нали все трябва да мрънкат всички в България от пеленачето до последният пенсионер, все си намирате за какво и как да пишете, но забравяте, че ако Борисов си отиде идват комунистите и ДПС, които няма да се забавят много да ни припомнят на всички как беше по време на Виденовата зима, забравихте ли какви мизерници бяхте тогава или да си ходим Герб и Борисов, че да си го припомните?”
източник: https://bulbulgnewsbgg.blogspot.com/2019/10/blog-post_630.html

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

One thought on “Павлова към българите: Защо не си гледате мизерният живот и да не се занимавате с такива като нас?

  • Браво, Лилянке!!!! За пореден път се представи пределно ясно като нагъл герберски израстък, забравил, че ние, народът с нашите данъци те храним, поим, лекуваме, охраняваме и т.н.!!!! За пореден път ти показа и доказа, че гледаш на нас не като на хора, а като на спам, боклук, като на вредители !!!!!! Ти, Лилянке, дето те има на снимка като пионерче на трибуната до Тодор Живков!!!! ОТВРАТ !!!!!!!!!

Вашият коментар