Павлова: Неблагодарен си, българино. Заради 100 лева, които заслужаваме пак ни сочиш с пръст

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
100 лева на час за извънреден труд на депутатите, това е темата днес и това стана ясно, не защото някой депутат посмя да го обяви на глас пред хората, а от проекто бюджета на България за 2020 година качен на страницата на финансовото министерство, където за Парламента се отделят нови по – големи средства за заплатите на депутати, като се взема предвид не само покачването на средната работна заплата за страната, която според правителството и НОИ вече е 1500 лева, а и факта, че депутатите ще получават по 100 лева на час за положен извънреден труд в сградата на Народното Събрание.
Според тях няма нищо нередно в това на фона на средната месечна в страната около 240 лева, а и много от тях вече коментираха във Фейсбук новината.
Една от коментиралите е и Лиляна Павлова, бивш министър на регионалното министерство, европредседателството на България и настоящ народен представител от Герб. Според г-жа Павлова българите са неблагодарни заради 100 лева пак започнаха да сочат депутатите с пръст, но ето какво още написа любимката на всички в Герб:
“Днес пак сме обект на критика заради факта, че сме оценили извънредният си труд на 100 лева на час и то там, където работим, защото нашите избиратели ни гласуват доверие. Българите са неблагодарни и искат ние депутатите да си седим на минимални възнаграждения може би, защото нямат на идея какво и как вършим в Народното Събрание.
Да правиш закони, да мислиш за бъдещето на цял един народ, не е лесна работа, а това че сме постоянно сред хората, че им помагаме и мислим за тях, не се вижда от никой. Работата на депутата, не е като на продавачката в някой магазин, но неблагодарните българи, често си мислят и това за нас, защото за тях, ние в парламента само си клатим краката и явно броим часовете да свърши работният ден. Но никой не си задава въпроса, ние депутати колко разходи имаме, за да изглеждаме добре например пред камерите на телевизиите, пред гостите от Европа и от целият свят, когато трябва да ги посрещнем в България.
Мисля си, че заплатите на депутатите са постоянно обект на обсъждане, защото никой не си задава въпроса за разходите ни, за онова от което сме лишени, докато сме на разположение на избирателите и най – вече заради нрава на българина, който вместо да се хване да работи и да вади повече пари, постоянно трябва да мрънка за това какво и как получаваме ние.”

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

One thought on “Павлова: Неблагодарен си, българино. Заради 100 лева, които заслужаваме пак ни сочиш с пръст

  • Лош “мат’рял”!!!!!!!! Защо се пенявите, бе, че дИпутатите щели да взимат по 100 лева/час за извънреден труд, бе, неразумни????? Вие имате ли представа какъв зор е за Лили-то “санираната” цял час да търка стола в залата това пухкаво, привлекателно секси дyпe???????? Тя заслужава мнООООго повече!!!!!!

Вашият коментар