Павлова отказва да дава показания пред прокуратурата за язовир “Студена”! Не била виновна за нищо…

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Лиляна Павлова упорито отказва да се прибере в България и да даде показания пред прокуратурата как точно е извършен ремонта на язовир “Студена” според нея прокуратурата трябвало да търсят виновниците във ВИК Перник и други министерства, но не и в регионалното, защото МРРБ е доказало през годините, че може и знае как да направи живота на хората в България по-добър.
Всички знаем, че именно ние в регионалното министерство още от времето на Росен Плевнелиев сме създавали условия за по-добра жизнена среда на всеки един човек в България и никога не сме застрашавали живота на хората.
Грозни инсинуации по адрес на МРРБ не са факт от кризата в Перник, години наред по наш адрес са се създавали фалшиви новини, че сме свързани с олигарси и правим некачествени проекти, но истината е само една, ние мислим за хората.
Затова и не считам, че трябва да се явявам на разпит в прокуратурата, за ремонт който е финансиран с парите на Световната Банка и всички са наясно, че е извършен по правилата и че всички разпоредби са спазени.
Лично Бойко Борисов ми е гласувал доверие да бъда министър в това министерство на два пъти и си мисля, че той е наясно, че няма как да предам него, Герб и доверието на нашите членове и симпатизанти.
В момента прокуратурата си търся изкупителни жертви заради кризата, но Лиляна Павлова няма да я превърнат в такава според адвокатите и, тя няма намерение да си идва в България, за да забъркват името и в скандали, които не я касаят.
източник: https://bulbulgnewsbgg.blogspot.com/2020/01/blog-post_325.html

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

One thought on “Павлова отказва да дава показания пред прокуратурата за язовир “Студена”! Не била виновна за нищо…

Вашият коментар