Павлова: Перничани, стига с тая вода, нали ви повишихме доходите, какво повече искате?

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Как нейно превъзходителство Лиляна Павлова се хвали, че няма да източва язовир Студена, а перничани са без вода!

Ако си спомняте, нейно превъзходителство Лиляна Павлова гордо и шумно започна ремонта на язовир Студена през 2016 година с тогавашната кметица на Перник, като с типичните за нея хвалебствия обяви, че ремонта на язовир Студена ще бъде първия такъв ремонт за около 40 милиона и водата на язовира няма да се източва и хората няма да имат неудобство с водата.

Дейностите започнаха с помпозен брифинг на Павлова, а тогавашната кметица на Перник възхваляваше нея и властта. Е, сега знаем каква е реалността. Перничани нямат вода. Толкова от обещанията и уникалните ремонти за 40 милиона, а иначе нейно превъзходителство Лиляна Павлова вече не е министър на регионалното министерство и не я виждаме да дава обяснения от удобния пост, в който се сгуши, след като бе и министър на европредседателството на България.

Тогава на откриването покани официалните гости, като на поканите пишеше, че „нейно превъзходителство Лиляна Павлова Ви кани…“, което създаде недоумение и скандал в дипломатическите среди, че Павлова не знае елементарни правила в протокола и явно не е наясно, че министър не може да бъде нейно превъзходителство, както са посланиците!

Но пък поне това невежество й лепна прозвището „нейно превъзходителство Лиляна Павлова“!

източник: https://novinibg.eu/%D0%BF%D0%B0%D0%B2%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%B0-%D0%B2-%D0%BF%D0%B5%D1%80%D0%BD%D0%B8%D0%BA-%D0%BD%D1%8F%D0%BC%D0%B0%D1%82-%D0%B2%D0%BE%D0%B4%D0%B0-%D0%BD%D0%BE-%D0%B8%D0%BC-%D0%BF%D0%BE%D0%B2%D0%B8/

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

One thought on “Павлова: Перничани, стига с тая вода, нали ви повишихме доходите, какво повече искате?

Вашият коментар