Павлова предлага още милиард лева за саниране в Бюджет 2017

Бизнес, Брюксел, България, Общество, Политика, Финанси
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

ББ и Лиляна ПавловаМинистърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова ще предложи още един милиард лв. за саниране по Националната програма за обновяване на българските домове в бюджета за догодина.  На откриването на току що саниран блок на бул. “Евлоги и Христо Георгиеви” 80 в София присъства премиерът Бойко Борисов с предупреждение:

Гледах вчера тези хорица в Монтана, където им е паднал един бетонен къс, щял да убие детето! Ако забравихте, какво каза една жена: “Ние подадохме за саниране документи, но последният вход не се включи, защото им казали, че държавата ще им вземе апартаментите”! Единственото, което бих ви казвал на медиите е да обясните на хората, че тези, които ги лъжат и подвеждат, след това тежко плащат хората за това.

Министър Павлова отчете дейностите по санирането.

Общо 1 600 сгради са в този строителен сезон с текущи процедури, но 750 от тях са за избор на строители, което означава, че тази и следващата година всъщност ще бъде пикът на програмата – най-много сгради ще бъдат направени.

Не отсъстваха и недоволни съседи от санирането. Те се оплакаха основно от боклуците по време на ремонтните дейности. Уточниха обаче, че изпълнителят е обещал да отстрани всички щети.

Източник: БНР

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар