Павлова се включи в защита на Бойко: Не ми бройте жълтите павета в къщата, всичко е платено законно…

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Лиляна Павлова, която в момента е банкерка в ЕБВР, с 30 хиляди евро заплата, плащана от българския данъкоплатец, се включи устремно и с цялата си тежест, в защита на властта.

Първо обаче тя коментира нападките, свързани с настилката от жълти павета на вилата и – един скандал влачещ се още откакто беше министър.

Сега обаче стана актуален, защото лумпени отчупиха 5-6 павета от площад “Независимост”, което доведе общината да твърди, че липсват 5-6 квадратни метра (което биха били около 600 павета всъщност).

Фейсбук обаче реагира със снимки от вилата на Павлова, където има много повече от 6 квадратни метра в жълто – при това очевидно незаконно придобити. Тъй като се водят “културна ценност” и вече не се произвеждат, жълтите павета не могат да се купят – дори от държавата. Т.е. няма как законно, колкото и да си богат, да си павираш двора с нещо подобно. Но дворът на Павлова е именно с жълти павета.

“Не ми бройте жълтите павета, всичко е платено и законно” – написа 130 килограмовата банкова прима в профила си във Фейсбук. После добави: “Но да оставим тези дребни заяждания с някакви тухлички за някакви сто бона, дето сме дали. Важният въпрос е друг – народът е нападнал и охулил най-добрия ръководител в цялата ни история – още от времето на Хан Аспарух насам. Това е лудост и самоубийствена политика.

Народът реже клона, на който сам седи. Бдете над Бойко, после няма кой да бди над вас…” – завършва банкерката.

По принцип, мандатът и в ЕБВР е 3-годишен, и ако се смени правителството, новото може и да не я поднови за следващ период…

източник: https://4udoslav.writeas.com/pavlova-se-vkliuchi-v-zashchita-na-boiko-ne-mi-broite-zh-ltite-paveta-v-k-shchat

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар