Пазете се от Банкянския синдром

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Целта на Главатаря на ГЕРБопитеците в пропаганден, агитационен и информационен план е постигната. В резултат на дивашката му агресия месеци наред да не излиза от телевизионните екрани, Главатаря успя да концентрира общественото внимание така, както никой друг не е успявал да го направи.

Дори и диктаторите на ХХ в. Хитлер, Сталин, Мусолини, Брежнев, Хонекер, Чаушеско, Живков и Енвер Ходжа не са постигали такива рекорди на подобна невиждана и нечувана информационна концентрация на глава от населението! Дори и на втория ден след Великден животинския му инстинкт не се смири.

Главатаря сигурно е предоволен от постигнатото. Но Главатаря поради невежеството си и неграмотността си не познава историята и нейната жестока логика. Историята е безпощадна и не ни дава да забравим съдбата на изброените от мен диктатори от ХХ в.  Знаем и как са завършили житейския и политическия си път. Главатаря не знае това и незнанието ще му струва много. Заслужено много. Разбира се, отговорността и наказанията ще настигнат и съветниците му. Техният край ще бъде още по-безмилостно жесток.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар