Пази Боже сляпо да прогледа та да види докъде стига наглостта на така наречените бежанци

Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Пази Боже сляпо да прогледа та да види докъде стига наглостта на така наречените бежанци. След като бяха насилствено накарани да напуснат лъскавите хотели по морето, където бяха на пълвн пансион на гърба на българския данъкоплатец, който пазарува на промоция,за да оцелее, същите тези бежанци вирнаха носове и отказаха категорично да бъдат настанени в по-нисък клас бази без достъп до морето и дълги вечерни разходки, разхлаждани от морския бриз.

Значи българинът ще плаща на хора, които могат или да си поемат наема или да се приберат в родината си, на която половина територия няма военни действия и могат са си живеят относително спокойно, тъй ли? Защото точно това се случва в момента.

Новите бази в не толкова привлекателните Плевен и няколко села пустеят, въпреки че и за тях сме заделили от джоба си. Предлагам сега в тези бази да бъдат настанени пенсионерите ни за по десетина дни да видят и те какво е отмора и почивка. Да хванем ли бас, че българския пенсионер веднага ще хукне по базите, които отказаха да ползват украинските бежанци?

Толкова за големите претенции и неблагодарността към един така и така мизерстващ народ,за когото това, което някои отказват като негодно, е манна небесна. Защото ако си наистина нуждаещ се ще приемеш и дюшек на пода в нечие мазе.

На каквито спат не малко наши пенсионери между другото.

Станислав Танев

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар