Промяната

Пак гласувайте за тези ненормални хора, които са способни заради инфантилизма си да срутят държавата. А след тях и потоп!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Тошко Йорданов при Цветанка: „Човекът, който е бил против да купуваме газ от Русия, е Асен Василев“. Тези царе на провалите ме потрисат! Аматьори, които строшиха държавата с такава лекота, за които липсата на газ, липсата на предсказуеми доставки и високите цени, които ще ни застигнат през зимата, са някакво забавление.

Напомпване на егото от кучешки слугинаж към господарите. Парадоксално, но факт. В България парадоксите са формула на живота.

Пак гласувайте за тези ненормални хора, които са способни, заради лични емоции, заради неосъзнатата си некадърност, която представят за прогресивна харвардска оригиналност, да срутят държавата и след тях и потоп… Инфантилизмът лишава човека от чувство за мярка. Инфантилът няма спирачка, страхове и съображения, той може всичко. В този смисъл държавата ни и ние станахме жертви на психическата тъмнина в главите на тези две момчета – Кирил и Асен.

И сега отново ще правят избори. Ще инвестират с манипулации, лъжи, банални лозунги и демагогия в глупостта на електората, правейки му комплименти колко е умен, че избира именно тях, а не „мафията“.

Обидно е, че има пораснали хора, прочели поне една-две книги, получили някога шофьорска книжка, които могат да се вържат все още на тези немного сложни измамници… Едно е да лъжеш търговските си партньори, инвеститори, купувачи, друго е да правиш държавна политика, да лъжеш цяла нация, да фантазираш пред чужди държавници, да разказваш небивалици по срещите на върха, и още малко да вкараш държавата ни във война, щото си „международно“ неграмотен до ироничност и не си разбрал защо си паднал от власт….

 

Калина Андролова, Фейсбук

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар