Пак се продадоха! “Атака” и “Воля” твърдо зад Борисов и кабинета му!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Депутатите от партиите “Атака” и “Воля” няма да подкрепят вотът на недоверие към кабинета Борисов 3 и така буквално преди гласуването днес на мотивите на опозицията, всичко вече е ясно.

Според депутатите от “Атака” въпреки неразбирателството им с останалите патриоти в Правителството, Бойко Борисов трябвало да продължава да управлява, защото той е единственият политик в България, който не дава власт на ДПС и постоянно казва истината за тяхното управление с БСП.

Също така от “Атака” обявиха, че въпреки въпросите към Корнелия Нинова на които те са поискали категорични отговори, тя им е отговорила лаконично и с увъртания, както за американските бази в България, така и за забраната на партия ДПС.

От “Воля” твърдо се обяви в подкрепа на Бойко Борисов, защото страната се нуждаела от стабилност, а БСП отдавна са доказали, че са царе на хаоса и разрухата, според Веселин Марешки, той можел също да стане част от коалицията, защото в партията му имало доказали се експерти, които могат да помогнат в управлението на България, стига Бойко Борисов да ги покани, да управляват заедно с него.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар