Кирил Лена

Пак скандал! Има данни, че на Лена Общата, Простото Киро и компания им се плаща за амфетамини, за да формират обществено мнение в полза на удобните на САЩ тези!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Службите ни разполагат с данниспоред които наши политици, известни журналисти, анализатори, политолози и други появяващи се в обществените медии лица, получават заплащане директно от руската държава, в размер на 4000 лева месечно, за да формират обществено мнение в полза на удобните на Руската федерация тези.

Това разкри в „Седмицата“ по Дарик радио говорителят на кабинета „Петков“ Лена Бориславова

Ало, службите, поименно обосновете „данните“ на Лена Общата!

Като се има предвид какви „данни“ изнесохте на засекретеното заседание относно изгонените руски дипломати и как всичко изречено от Простото Киро се оказа лъжа, незабавно заемете позиция по „данните“ на Лена Общата, която казва, че ги има от … вас!

В противен случай ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ това ще бъде демонстрация как една НАШМЪРКАНА НЕСВЕСТНА КОМПАНИЯ СИ ПРАВИ ПЪЛЕН ТАШАК СЪС СПЕЦИАЛНИТЕ СЛУЖБИ НА БЪЛГАРИЯ, които на всичкото отгоре и командори.

В този ред на мисли, АФЕРА има данни, че на Лена Общата, Простото Киро и компания им се плаща за амфетамини, за да формират обществено мнение в полза на удобните на САЩ тези!

Под плащане имаме предвид и крадене от държавните ресурси на държавата.

Работайте, братаня!

Веселина Томова

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар