Пак шамар! Вучич пита (на срещата в Берлин): Къде е Борисов?! Меркел му отговаря на немски – кой беше този

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Ами няма го. От миналата година, Меркел спря да го кани в Берлин, а Манфред Вебер с широка усмивка каза, че когато стане Председател на ЕК, ще спре еврофондовете за България, заради корупцията на управляващите тук.

Сега става ли ви ясно, че Бойко Борисов не е на срещата в Берлин, защото вече никой не го иска там.

Никой не го иска, защото корупцията на Герб е доказана вече пред немските политици и Борисов и Цветанов вече не ходят в Берлин.

Останаха им само турските генерали от НАТО, които благодарение на Ердоган все още се опитват да крепят Герб пред САЩ, но и там времето им изтича, а Бойко Борисов не само че е притеснен, той не е там където обясняваше, че бил лидер на западните балкани.

Не е там, където молеше Меркел за пари за магистрала Скопие – София и скоро няма да е и в министерски съвет, защото всички разбраха какво прави с дадените му пари от Европа, а европейците не са онези индивиди от гетата на България, които гласуват за Герб, те искат доказателства за далаверите на управляващите и когато ги получат, ги проверяват и като се уверят, че се краде ставаш персона нон грата, какъвто в момента се явява Бойко Борисов на срещата на върха в Берлин, където между другото са всички лидери от така наречените западни балкани, а единственият непоканен е Бойко Борисов.

източник: https://xaknewsday.blogspot.com/2019/04/blog-post_29.html?m=1

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар