Палава учителка развежда Ицо Хазарта? – Лайфстайл

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Палава учителка развежда Ицо Хазарта?

Стоп кадър, бТВ

Ицо Хазарта улучи шестица от тотото, след като се набута за евродепутат с преференции и ще осигури многобройната си челяд с тлъста заплата. Само че пътят до Брюксел може да му коства семейството, при това – заради едни уроци по английски.

След като успя да попадне в Европейския парламент, Христо Петров е решил да се вземе в ръце и да опресни бързешком английския си език, за да може да общува с останалите депутати от политическото си семейство в Брюксел. Няколко пъти в седмицата учителка идвала в дома на депутата, за да го обучава, а Хазарта сериозно залягал над уроците.

Да, ама за ужас на втората жена на рапъра – очарователната Жени, даскалицата се оказала 30-ина годишна мацка, при това – бясна фенка на творчеството на бързорекия чичко.

Ицо бил постоянно заподозрян, че може да кръшка с учителката и съпругата му все си намирала поводи да е вкъщи, докато благоверният й попива езика на Уилям Шекспир, пише лупа.бг.

“Т*шакът е пълен. На стари години Ицо го дебнат така, както дори едно време, когато беше заобиколен от фенки, не са го дебнали”, споделят приятели на евродепутата. Нещо повече – те твърдят, че Жени е инсталирала камери в апартамента, за да гледа какви ги върши Ицо с даскалицата, когато не може да присъства на уроците.

А от тях острието на ПП наистина има нужда. “Ицо няма дори висше образование! Той завърши Класическата гимназия и след това не записа нищо, тъй като кариерата му на рапър тръгна стремглаво и дотам”, коментират негови колеги от партията.

Хазарта ще замине за Брюксел с Жени и двете им деца, които ще започнат изцяло нов живот в белгийската столица. Най-малката им дъщеря Юлия е само на 3 годинки, но изглежда, че детството ѝ ще премине извън България. Голямата му щерка Ади от първата му съпруга вече е пълнолетна.

 

Източник: inews.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар