Палатковите Лагери на майките на деца с увреждания остават! Бойко не можа да ги излъже

Бойко Борисов, Хора с увреждания
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

На току що завършилата пресконференция след пет часовата среща на майките на деца с увреждания с Бойко Борисов се разбра, че палатковите лагери остават,

Бойко не успя да убеди майките да приберат палатките, но не забрави да уточни, че догодина щяло да има със сто и петдесет милиона повече за инвалидите.

Според изражението на Бойко Борисов по време на цялата пресконференция се разбра, че той е загубил битката днес, но не се е отказал да опитва да убеди майките да се приберат в къщи с децата, като за следващият вторник им обеща нова среща в министерски съвет на която да продължат разговора.

Според запознати с цялата ситуация вътре по време на срещата Бойко повече от четири часа е настоявал палатковите лагери да се приберат, а той лично се ангажирал 150 милиона лева да има в повече догодина за инвалидите в България.

Естествено майките на деца с увреждания не са се съгласили на нито едно от предложенията на Бойко Борисов, което пък много го е притеснило и той щял да мисли по темата как още преди септемри, когато законите трябвало да се гледат в Парламента да бъдат решени проблемите.

Тези са 700 000 хиляди на фона на 7 000 000 българи, това са страшно много хора на които явно никой преди нас не им е обръщал внимание подчерта Бойко Борисов, без значение че от десет години той управлява държавата и само за тези десет години майките са протестирали над 25 пъти пред Парламента и министерски съвет.

източник

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар