Баце Бойко Нанка

Паника в ГЕРБ! Партията на Борисов се РАЗПАДА! Хиляди членове напускат, цели структури отиват при Цветанов!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Бойко Борисов и партийната върхушка на ГЕРБ са в паника. Причината е, че през последните седмици хиляди членове напускат, а цели структури на партията се отлюспват, за да се присъединят към новия политически проект на Цветан Цветанов.

Разпадът на Хунтата заплашва напълно да излезе от всякакъв контрол. Затова лидерът Борисов тръгва на обиколки из страната, за да спасява каквото е останало от местните организации. Това съобщават напуснали членове на доскорошният политически мастодонт ГЕРБ, който след 2 месеца протести се оказа колос на глинени крака.

Разлом има и сред партиите, коалиционни партньори на ГЕРБ. Лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов е в тежък конфликт с екоминистъра Емил Димитров. Ревизоро не му вдигал телефона, когато военния министър и вице-премиер го търсил да му дири сметка за обидните думи на Димитров към русенци, които онзи ден за пореден път бяха обгазени и се вдигнаха на протест.

Международният отзвук за протестите в България, призивите и скандиранията на хиляди граждани и десетки организации за оставка на Борисов и главния прокурор Иван Гешев и обявения народен бунт срещу мафията и корупцията в управлението, буквално са взривили кабинета и крепящите го партии на статуквото.

Положението всъщност е много по-лошо и от това, което коментират хората от протеста. С лъжи, подкупи към социологически агенции, медии и политолози, заплахи, репресии и вербуване чрез компромати Борисов и Хунтата му досега успявали сравнително успешно да прикриват истинското съотношение на силите власт – опозиция. Но те разполагат с проучвания за вътрешно ползване, които говорят за истинска катастрофа на подкрепата към управляващите. Ако допреди година ГЕРБ се е радвал на подкрепата на 300-400 хил. избиратели, сега броят на феновете се е сринал цели 5 пъти., което значи 60-70 хил. души. Заради този срив в подкрепата е и големият страх, че ако се стигне до предсрочни избори и те се проведат честно и по правилата, за ГЕРБ ще гласуват не повече от 5-6 % от избирателите. И ще стане ясно, че през всичките години след 2009 г. партията на Борисов е печелела изборите с върли измами и тотални фалшификации.

В понеделник очаквайте шокираща информация за бруталния срив и надвисналата гилотина над партия ГЕРБ и оглавяваното от нея мафиотско управление. Skandalno.net


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар