Панират ли ви? Зомбират ли ви? Споко. Още ще ви панират и зомбират

България, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Паниката около „смъртоносния“ коронавирус с всеки изминат ден достига нови висоти. Зомбирането и панирането върви с невероятни темпове, подклаждани от власти и медии по целия свят.

Изведнъж от света изчезнаха всички болести. Всеки, който е починал, се приписва само и единствено на коронавируса. Няма значение, че човека си е отишъл от инсулт, инфаркт или рак, че е имал цяла купчина болести и е пиел по една шепа лекарства.

Няма значение, че дори лека настинка би сринала тотално и без това сринатата му имунна система и би довела до фаталаен край. Всичко е коронавирус.

 

Дори наскоро чухме да говорят, че видите ли с мерките срещу „опасния“ короанвирус, сме унищожили вируса на грипа?! Браво, направо уникално. Тоз доктор е за Нобелова награда.

Всъщност био медийното хибридно оръжие, което в момента се изпробва върху човечеството срива социално икономическия живот на цялата планета, разрушава бизнеси, оставя милиони без работа и препитание. И няма да сме далеч от истината ако кажем, че някъде една група подобия на човешки същества доволно потриват ръце. Все пак в известна и немалка степен оръжието им постига поставените пред него цели.

И да си знаете – панирането и зомбирането с коронавируса ще продължи. Ще продължи дотогава, докато тази групичка хора не пожелаят да спрат.

А дотогава приятно ви паниране и зомбиране.

Димитър Петров

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар