Урсула

Папагаловите дрешки ни обещаха страхотно увеличение на цените и зима без отопление!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Облечената в папагалови дрешки Урсула е най-точното физическо олицетворение на брюкселския елит.

Там мисъл от много време няма. Там има единствено повтаряне на втръсналите на нормалните хора клишета като „зелена сделка“, „евроатлантически ценности“, „лоша, ама много лоша Русия“.

Хората, управляващи днес както ЕС, така и големите европейски държави, не са нищо друго освен задвижвани дистанционно марионетки в панаирджийски театър.

Ентусиазирано се движат, още по-ентисиазирано се усмихват, а най-ентусиазирано изговарят баналностите, написани от сценаристите.

Днес на мода е антируската риторика и затова словоизлиянията на брюкселските марионетки носят отчетлив русофобски патос.

Всички урсули, борели и мишели, целокупният брюкселски планктон се опитват да ни накарат да забравим, че именно техните действия подготвиха най-ужасните месеци, пред които е изправена Европа.

Цените скачат до небесата, опасността европейските граждани да стоят на тъмно и студено през зимата е съвсем реална, а за евроелита, чиито действия предизвикаха всичко това, най-важното е да се сложи в жълто-сини премени и да славоукранства до изнемога.

Абсурдни до безобразие лица, за чиито изпразнени от всякаква нормална човешка логика действия, ще плащаме всички ние.

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran


Коментари

Коментара

loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар