Папарашко фото: Валерия и Евгени са ЗАЕДНО! – Лайфстайл

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Слуховете, че Евгени Генчев и Валерия Георгиева от “Ергенът 2” не са заедно, се оказаха неверни. Читател на Intrigi.bg изпрати ексклузивна папарашка снимка на влюбените гълъбчета, които пътуват за Истанбул с автобуса.

“На границата турската граница ни спряха за проверки и се наложи да почакаме. Там видях Генчо и Валерия, люпеха семки до автобуса, докато чакат. Не са разделени”, разкрива нашият читател. На снимката двамата ясно се виждат – облечени съвсем кежуал като за по-дълго пътуване. Валерия, която е върл защитник на кучета и котки, пък е с тематична чантичка на лапички.

Тези дни участници от трите сезона на “Ергенът” се събраха на фестивала на Comic Con, където Валерия и Евгени отново демонстрираха близост и пристигнаха заедно.

Припомняме, че според широко разпространена конспирация двамата никога не са били двойка. За да съхранят интереса на зрителите и рейтинга на предаването Евгени и Валерия се престрували на влюбени и приемали гостувания в различни предавания. Папарашките снимки обаче не лъжат.

Източник: inews.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар