Папата ще посъветва Бойко Борисов да подаде оставка, това ще докаже че може да мисли и за хората…

Бойко Борисов, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Бойко Борисов ще има аудиенция при папа Франциск утре и както казват в църковните среди, че са неведоми пътищата божии така и утре Бойко Борисов ще бъде посъветван да подаде оставка като министър председател на България, за да покаже че мисли за хората.

В лицето на Папата Бойко Борисов винаги е виждал наместника на “началника” както той нарича господ бог на земята и по божията воля той ще трябва да се вслуша в желанието на папата.

Дали ще го изпълни е въпрос на време да разберем, но наши източници във Ватикана ни информират, че докато папа Франциск гали по главата утре Бойко Борисов именно това ще му бъде посланието.

Според запознати папата е много наясно с положението на хората в България, която е най-бедната страна не само в Европа и тяхното огромно желание да се оттърват от Бойко Борисов и шайката му и затова е решил да се намеси като посланик на бога, за да даде надежда на българите.

Припомняме че като Кардинал Берголио е бил назначен на няколко административни поста в Римската курия. Той е билл член на Конгрегацията по делата на духовенството, Конгрегацията по богослужение и дисциплина на тайнствата, Конгрегация за институтите за богопосветен живот и обществата за апостолически живот.

Берголио също става член на Комисията по Латинска Америка и Папския съвет по делата на семейството.

Кардинал Берголио е известен с лична скромност, доктринален консерватизъм и преданост на делата на социалната справедливост.

Води изключително обикновен живот, което му носи репутация на добър и набожен човек. Живее в малка квартира, която не напомня за архиепископски дворец, отказва официалната лимузина с шофьор и се вози с градския транспорт и си готви сам. Днес Кардинал Берголио, който е аржентинец по произход с родители емигранти от Италия е папа Франциск и може да промени коренно политиката в България само с едно послание от господ.

xaknewzz

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар