Папа Франциск прие Вежди Рашидов във Ватикана (снимки)

Папа Франциск прие Вежди Рашидов във Ватикана (снимки)

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Председателят на Народното събрание Вежди Рашидов беше приет за лична среща от Негово Светейшество папа Франциск във Ватикана, съобщиха от пресцентъра на парламента.

Тя се проведе в рамките на специалната проповед на папата по повод последния ден на Седмицата на християнското единство.По време на разговора председателят на Народното събрание пожела на Негово Светейшество много здраве и сили в мисията му за постигане на мир по света. Вежди Рашидов поднесе на папа Франциск поздравите и уважението на българския народ.Снимка: Народно събрание, пресцентър

От своя страна папа Франциск благослови Вежди Рашидов и целия български народ и пожела да бъдем заедно в работата и молитвите си за мир и благоденствие.

Председателят на Народното събрание Вежди Рашидов поднесе като дар на Негово Светейшество папа Франциск копие на съд от Вълчитрънското златно съкровище.


Снимка: Народно събрание, пресцентър

Подаръкът представлява съд, съставен от три бадемовидни тела, свързани помежду си с тръбички и с една обща тройно разклонена дръжка, така че да образува система от скачени съдове.

Източник: dir.bg

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар