ПАРАЗИТИ! Народът плаща наема, тока и парното на ГЕРБ в НДК – авантата подписана от Бойко Борисов

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Гнусно източване на бюджета от ГЕРБ с подписа на Бойко Борисов – народът с данъците си плаща наема, тока и парното на паразитиращите гербопитеци, настанили се на 2 етажа в Националния дворец на културата

Румяна Бъчварова и любовникът ѝ Миро Боршош се мазнят на Буци

Супер наглото самонастаняване е станало по времето на уличения в безброй далавери любовник на гербаджийката Румяна Бъчварова – Мирослав Боршош, който остави НДК в практически фалит.

Бившият шеф на младежкото СДС се спаси от прокуратурата, като бе набутан за заместник на Йорданка Фандъкова…

„НДК е на огромен минус. Нещата вървят към 90 млн. лева, не знам как да започнем спасяването му. Един от начините е да се освободят двата етажа от НДК (офисите на хунтата партия ГЕРБ – б.р.).

Аз показах вече документ, който е подписан от г-н Бойко Борисов – сам си е дал офиси, вземайки тези два етажа от НДК“, заяви пред БНР служебният министър на културата проф. Велислав Минеков.

По думите му партия ГЕРБ са единствените, които не плащат нищо: „Защо да не си платят тока, парното и площта, които обитават“.

Проф. Минеков коментира политическата обстановка преди предстоящите на 14 ноември избори, като заяви, че Кирил Петков и Асен Василев са „обречени на успех“. „Аз просто ще ги поздравявам отстрани, нямам повече сили“, каза той.

По думите на служебния министър на културата средствата в ресора му са достатъчни за компенсации в Covid кризата: „В сектор култура близо 65% от работещите са ваксинирани“.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар