мими

Паралелната реалност на Борисов: “България има здравеопазване на световно ниво!”

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

“Даваме милиарди за българското здравеопазване, което може да се съревновава с най-добрите в света” това заяви днес премиера Бойко Борисов в изказване на 29-ия Конгрес на Световната асоциация по гръдна и сърдечносъдова хирургия. С свеки изминал ден изказванията на Борисов затвържават мнението ни, че той живее в негова паралелна реалност нямаща нищо общо с действителноста.

Да умират деца, поради липса на пари за лечение и ти да твърдиш, че имаме здравеопазване на световно ниво определено е болестно състояние!

Думите на Борисов драстично се разминават с фактите. България е страната с ней-голям отрицателен присраст, най-застаряващо, най-бедно и най-болно население в Европа. Болниците в по-голямата част страната нямат нито апаратура нито условия за качествено лечение. Кувьозите в родилните отделение се купуват след благотворителсни акции за събиране на капачки, а десетки деца не доживяха лечение поради липса на пари. В България се наблюдава единственото в света явление – здравна емиграция. Българи със здравословни проблеми емигрират, за да могат да оцелеят!!! Ето това са видимите резултати от световното ниво на нашето здравеопазване!

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар