Партията на президента начело с Кирил Петков ще отнема вот от ИТН, ДБ и БСП

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Партията на президента начело с Кирил Петков ще отнема вот от ИТН, ДБ и БСП

Партията на президента” за чийто лидер се сочи Кирил Петков е проамерикански и анти-ДПС “Сорос” проект, който ще отнема вот от ИТН, ДБ и БСП.

Проектът ще се опита да вдигне патриотична вълна с анти-ДПС риторика – Кирил Петков и Асен Василев ще атакуват ДПС , ББР и ДКК.

Американците оттеглиха досегашната си стратегическа подкрепа за ДПС заради атаката на Сарая за “Магнитски”.

Всъщност “янките” охладняха към ДПС още с пристигането на посланик Херо Мустафа, но след реакцията на Сарая за “Магнитски” вече активно работят срещу Движението.

Проектът на Кирил Петков и Асен Василев ще бъде мощно подкрепен с финансов и медиен ресурс от кръга “Сорос” и Иво Прокопиев.

Президентът Румен Радев стои с организационна логистика зад проекта – не само съветниците му Пламен Узунов и Николай Копринков работят за “партията на президента”.

Румен Радев и Кирил Петков с масонско ръкостискане?

Целият организационен ресурс на президентството е включен в изграждането на проекта като “партия на президента”.

Румен Радев заложи на проамерикански проект вместо, както се очакваше, да застане зад “проруски проект”.

Това е резултат от минаването му на проамерикански позиции след пристигането на посланик Херо Мустафа.

Американците се опитват да пренаредят политическото и властово представителство, за да обслужват геостратегическите си интереси в битката с Русия за Черно море.

Президенът работи за реализирането на тези интереси – стана патрон на домакинството на антируската инициатива “Триморие”, вече не е против сделката за F-16, даде зелена светлина за подписването на декларацията, обявяваща Русия за държава-окупатор заради Крим.

Проектът на Кирил Петков е резултат от промяната на позицията на президента Румен Радев – посланик Херо Мустафа, медиите на Иво Прокопиев и мрежите на кръга “Сорос” го наложиха като най-успешния и рейтингов министър в служебния кабинет.

“И да не забравяме, че Кирил Петков е единственият българин, освен президента Румен Радев, посочен от Джо Байдън в поздравителното му слово при откриването на инициативата “Три морета”. Да не мислите, че Байдън познава Кирил Петков? Не! Просто Херо Мустафа е посочила избраника си и е сложила името му в устата на американския президент.

Което означава, че Кирил Петков е съвършеният либерал от гледна точка на вижданията на американската администрация, която е решила да наложи своя човек в България”, пише “Епицентър.бг”.

Кирил Петков може да стане премиер в ново служебно правителство на президента, докато Пламен Узунов и Николай Копринков организират проекта, за да вдигнат още рейтинга му.

Американците имат двама фаворити за премиери след предсрочните парламентарни избори – Даниел Митов и Кирил Петков, но след договорката на Иво Прокопиев и Бойко Борисов за коалиция ще трябва да постигнат споразумение между президента и бившия премиер, за да подредят “тройна коалиция” – ГЕРБ, ДБ и “партията на президента”.

Така ще пренаредят политическата и властова схема – ГЕРБ с Даниел Митов отново ще бъде проамериканска и про”Сорос” партия като в първия мандат на Бойко Борисов, ДБ също има връзки с кръга “Сорос” чрез Иво Прокопиев, а “партията на президента” с Кирил Петков начело е проект на “Сорос”.

Това е антируска схема – Кремъл води война със Сорос. Милиардерът не направи “цветна революция” с протеста “Мутри, вън”, но с проекта на Кирил Петков ще се опита да овладее властта.


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар