Партията на Цветанов с едва 1000 члена! Физкултурника обаче не спира да лъже

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Навремето, когато Бойко Борисов  даде на Цецо шестака малката мистрия, за да гради партия Герб, Цветан Цветанов обичаше да се хвали, че всяка седмица привличал по 1 000 нови членове. Тогава хората от обкръжението на Борисов се смееха, че ако на Пинокио от лъжите му растял носа, то на физкултурника от ВИФ – веждите.

Е, Борисов научи Цветанов и на това – да си намали окосмяването над очите. Не можа обаче да го отучи да лъже! Пардон, да преувеличава.

А сега направо е златно време за ментетата на Цецо!

Преди Коледа на сбирка във Видин, бившият шофьор от 6-то се похвалил пред 12 души на местна сбирка, че само от региона в партията му са се записали стотици! Че имали вече почти 20 000 набрани членове от страната.

Лошото е, че… Фейсбук знае всичко.

Всеки новоприет член на „Републиканците“ е задължаван веднага да лайкне страницата в социалната мрежа. Семейството му също. Бърз поглед днес показва, че страницата на Цецовата апартаментна партия е харесана от… няма и 2 000 души. Като извадим от тях десетки журналисти, които следят партийния живот, любопитни други граждани, то ще се окаже, че в партийката на Цветанов я има 1 000 души, я – не!

И после защо социолозите не му давали шанс да мине дори процент…

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар