Партия или Мафия? Двама спонсори на Промяната – убити и екзекутирани зверски!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Двама от менторите и спонсорите на Кирил Петков и Асен Василев умряха при зверски обстоятелства в къщите си, докато публичният образ на питомците им се срина като пясъчна кула.

 

Две екзекуции, много смърт, порой от куршуми и ураган от саморазобличаващи самопризнания на ПеПетатв в Рудигейт само в 1 седмица, докато жалкият Денков чакаше непотребния вече мандат. Кой екзекутира зверски Къро и жена му и кой бутна адвокат Джингов във водна шахта в палата му в Бистрица. И двамата бяха в разцвета на силите си – около и над 50 – те години.

Асен Джингов – топадвокат и ментор на Лена, Киро и Никола Минчев. Удавен в шахта в Бистрица

Починалият 58-годишен адвокат Асен Джингов е не само един от най-известните и богати у нас, но и свързан пряко с „Продължаваме промяната“. В кантората му са работели Лена Бориславова и Никола Минчев. До услугите на дружеството е прибягвал редовно Кирил Петков, както и много други известни бизнесмени. Дружеството на Джингов беше замесено в скандал по времето на служебния кабинет на Янев, в който Петков беше министър. Тогава Лева Бориславова сключва договор с адвокатската кантора за обслужване на Българска банка за развитие. Според политическите съперници – срещу веизгодна цена.

Според наши източници, пише Марица, Джингов е починал по нелеп начин в имението си в Бистрица. Той е бил намерен паднал в пълна с вода шахта. Озадачаващо е какво е правил там адвокатът, който има персонал за всичко. Къщата и дворът са опасани от камери и със сигурност има запис на случилото се. Всичко е било иззето от полицията.

Асен се е радвал на отлично здраве и бил в добро настроение напоследък, признаха негови познати. Готвел се за плаване в Гърция и не подсказвал за проблеми.

САЩ разледва екзекуцията на Къро. Иззетите записи и документи от касата в имението му вече се анализират от ЦРУ и ФБР

АФЕРА чрез свои брилянтни източници в американските спец. служби, които провеждат разследване, тъй като съпругата на Красимир Каменов – Къро е американска гражданка, разкри как точно килърите са успели да влязат в къщата на Красимир Каменов – Къро, която е имала изключително високо ниво на сигурност.

От касата на Къро службите на ЮАР и САЩ, които имат офиси на ЦРУ и ДЕА в Кейптаун, са уззели множество документи, записи и паметни бележки, както и доказателства за връзки на български политици с мафията и наркоразпространението. Къро приживе наричаше Киро и Асен „моите полезни идиоти от Промяната“, а пък те се опитваха да му върнат Златния гьол и Лабораторията за фитосанитарен контрол на Капитан Андреево, който бившият му бодигард Ами му беше откраднал. Златна мина, Печатница за пари, за която и ДЕА знае по информация на BNEWS.

Самата къща, която е обитавал Къро и семейството му, е част от жилищен комплекс, в който се влиза през пропусквателна бариера единствено чрез специални карти с код, които притежават живущите там, пише Веселина Томова.

След като бодигардът на Къро е взел трите деца с микробус и ги е завел на училище, и след като е оставил децата в училището, е бил нападнат и похитен от двама мъже.

Първи снимки и на убития бодигард на Къро

Бодигардът, който се редувал да пази Къро и децата му на едномесечна база, се казва Деян Генов от Оряхово.

Двамата мъже го принуждават да влезе в микробуса и заедно с него потеглят обратно към комплекса, където се намира къщата на Къро.

Много важна подробност е, че мястото на което е бил похитен гарда на Къро е било опасано с камери и престъплението с похищението на гарда е заснето, а със записите разполага тамошното разследване.

От записите се вижда, че двамата мъже са били бели, а не с тъмен цвят на кожата.

След като стигат до външната бариера на комплекса, похитителите използват картата с код, взета от гарда на Къро, и така преминават външната бариера на комплеска.

След като се отваря външната бариера моментално изскачат другите два микробуса, пълни с деветимата килъри и влизат в комплекса заедно с буса на Къро с похитения гард.

В къщата на Къро влизат необезпокоявано, тъй като отново ползват картата с код за достъп за да се отвори вратата на къщата.

Деветимата килъри, маскирани като ченгета от DEA и някои от тях с надписи POLICE, обхождат района на къщата, след което застрелват с два изстрела – в главата и гърдите – Къро, жена му, гарда му и икономката.

Камерите, с които е опасана къщата на Къро обаче са записали всичко, твърдят източниците ни от американските спец. служби. Килърите са били с маски.

След като килърите влизат в къщата обаче, след тях вратата на къщата автоматично се затваря и след като извършват зверската екзекуция, те не могат да излязат, тъй като не са знаели кода за излизане – отваряне на портата отвътре, и с микробусите са разбили портата. Затова и на снимките от местопрестъплението се вижда как вратата на къщата е разбита – и то отвътре навън.


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар