„Патриотите“, които обещаваха полицай във всяко село и 300 лева пенсии, пак се покриха от народното недоволство

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

В Галиче убиха невръстно момиче, но уви това за хората на Каракачанов и Валери Симеонов няма огромно значение, защото нито времето е предизборно, нито пък някой се интересува в момента от тах.

Другите нехранимайковци от “Атака” вече започнаха да се бият помежду си, защото никой не им обръща внимание, но да се върнем само три години назад и да си припомним какво и как ни обещаваха патриотите, как всеки ден тръбяха от екрана на платените телевизии, че ще преборят битовата престъпност в селата и как щели да направят пенсиите незабавно 300 лева.

Е всички знаем, че обещаното не е както даденото, но искаме да отбележим, че скоро пак ще има избори и ще е добре да погледнем как не само, че не увеличаха пенсиите от така наречената коалиция на патриотите, но направиха и всичко възможно да се увеличи битовата престъпност в селата.

И не на последно място искаме така нареченото МВР да изнесе данни с колко са се увеличили убийствата в селата само за последните 3 години откакто Каракачанов, Симеонов и Сидеров станаха част от така наречената управляваща коалиция, за да не оставят страната в ръцете на комунистите и ДПС, както ни обясниха тогава.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар