„Патриоти” в Narod.bg: Бойко завел Каракачанов и Валери Симеонов да се поклонят на Ердоган

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

„Патриотите” Красимир Каракачанов и Валери Симеонов са се поклонили на турския президент Реджеп Тайип Ердоган вчера заедно с Бойко Борисов! Унизителната за политиците с антитурска риторика новина разкри перфектно информиран източник от ГЕРБ, запознат с мръсотията.

Докато пред обществото двамата пишман националисти вият като карпатски мечки, че предстоящите избори отново ще бъдат подменени заради вота в Турция, всъщност тичат в Истанбул при Ердоган, за да координират действията си на „скачени съдове”.

Идеята е ВМРО и НФСБ да плюят по изселниците и техните семейства, за да си вдигат акциите пред маргинализираните от нищета свои избиратели, а същевременно ДПС да сплотява редиците срещу „злите националисти”.

Според източникът на Narod.bg Баце, Каракачанов и Симеонов са отишли и с две конкретни молби на килимчето пред Ердоган – първата е на изборите на 11 юли всички председатели на секционни избирателни комисии в Турция да бъдат от ГЕРБ, за да може да се стигне до поредната подмяна на вота и Борисов да оцелее политически.

Втората молба е също толкова престъпна, колкото първата – тримата от хунтата помолили пашата Ердоган в секциите в южната ни съседка да не се допуснат машини за гласуване, а хората да упражнят правото си на глас с бюлетини.

Целта е повече от ясна – по старата схема с предварително зададен номер на бюлетина срещу банкнота, вотът да бъде обърнат в полза на мафията ГЕРБ и нейните патерици от ДПС и т.нар. „патриоти”.

Предвидливо на видеото, което Баце пусна от менатите при турския президент, патриотарите Каракачанов и Симеонов не се виждат. Срещата на тримата политгангстери от шайката с Реджеп Ердоган е станала след официалното посрещане, обясни информаторът на Narod.bg.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар