Бойко Борисов лъжа

Паун от почивните станции на пощите пое държавните бензиностанции с образование „културно наследство”

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Отговорникът по почивните станции на Български пощи с полувисше образование за автоинструктор и магистратура „по защита на културно-историческо наследство” Паун Илчев беше назначен от правителството за изпълнителен директор на Държавната петролна компания.

 

При това с 5-годишен „мандат”, сякаш става въпрос за изборна длъжност. Във фирмата, която е връщане към соца, ще се изсипят неколкостотин милиона лева за изкривяване на пазара чрез инвестиции в държавни търговски обекти за гориво.

Държавни петролни компании имат страни със залежи на петрол като Венецуела и Азербайджан. Даже Русия приватизира големи дялове в Роснефт, а другите й големи фирми в сектора отдавна са частни: Лукойл, ТНК и т.н. Припомняме, че още преди 5 години вицепремиерът Т. Дончев обяви, че са намерени огромни залежи на нефт и газ в Черно море, но досега – вече петилетка – няма данни за разработването им.

Най-вероятно, защото са се оказали мираж.
Последният пост на чиновника, който сега оглавява държавната петролна компания, беше временно изпълняващ длъжността председател на Българския институт по метрология от квотата на Движение България на гражданите, което пък сега е коалиционен партньор в Изправи се! Мутри вън! Паун Илчев попада на високите етажи на властта като зам.-шеф на партията на Кунева в столичния район Витоша.
Снимка: БГНЕС


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар