Пацо Шнорхела размахвайки дипломите си в парламента: Сега правим кабинета, но не съм се чувал със Слави Трифонов днес

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Кандидат-премиерът на ИТН Пламен Николов донесе в парламента дипломите си, за да ги покаже на медиите. “Специално за вас съм ги донесъл”, каза й той. След това започна да изброява всичките си завършени степени и показваше диплома след диплома, както и успеха си и различни специализации.

Той показа и договорите си за стипендии в Австрия, където е учил. “Имам всички документи още от 1999 г. може да видите също, уточни още Николов, като подчерта докато е бил аспирант в СУ е правил и научен проект в Австрия.”

Той изброи, че е учил латински език, средно икономическо образование, философия на правото. Показа дипломата си за висше образование на образователно-квалификационна степен магистър специалност Философия, от СУ “Св. Климент Охридски”.

“Тогава се завършваше с 10-семестриален курс, бакалаври нямаше. Ето и справка за моя успех – пълен отличник по абсолютно всички предмети, свързани с философски дисциплини. Понеже имаше коментари “Какво означава магистър по “Философия на науката” – дипломна работа “Философската рефлексия и смяната на научните парадигми”. Тя е посветена на бъдещата ми жена, която пише поезия.

“Който иска да я чете, може да заповяда в Народната библиотека. От МОН казаха, че искали моето разрешение, за да я публикуват. Няма да им го дам, защото ще я издам аз и ще я публикувам, за мога да я публикувам по начина, по който искам и за да разберат, че научният труд у нас, както и всеки друг труд, трябва да се заплаща. Който иска да я има, трябва да си я купи. След като ми направиха такъв тип известност, аз ще се възползвам от това”, заяви Николов.

Но аз предпочетох да остана у нас, да се оженя за тази прекрасна жена, да имаме две деца и да допринеса, каквото мога за България”, каза още той. Показа обаче и препоръка от ген. майор Любен Пандев и демонстрира, че е бил офицер и е имал и стаж в Министерство на отбраната, където е работил по програми с партньорство за мир към НАТО.

“Сега няма да говоря за кабинета, а за моята академична квалификация”, контрира Николов въпросите по отношение на кабинета и неговия състав.

Обяви, че планира на създаде електронна система с изкуствен интелект, за да се следят публикациите и така да се преборят с плагиатството в образованието.

“Днес със Слави Трифонов не сме се чували. Аз правя кабинета заедно с цялата парламентарна група.

Не подценявайте философското образование. Най-големите умове в политиката са завършили философия – Дейвид Камерън, Хелмут Кол и Кисинджър”, обяви още Николов.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар