Пеевски към Доган: Няма да се откажа и няма да предам хората, които ми дадоха доверието си

Пеевски към Доган: Няма да се откажа и няма да предам хората, които ми дадоха доверието си

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Няма да се откажа и няма да предам хората, които ми дадоха доверието си! Не съм предател! Никой не може да спре Новото начало! Това заявява председателят на ДПС Делян Пеевски в отговор на писмото на почетния председател Ахмед Доган. 

По-рано днес в почетният председател на ДПС Ахмед Доган призова за оставките на Делян Пеевски и петима други членове на ръководството на ДПС.

Така поднесено нещо, изпратено от група фракционери, буди основателно съмнения за своята автентичност, допълва председателят на ДПС. 

“Но! Дори и да е така, какво се случва?

Реминисценции от отминали времена, в които “отгоре” с един телефон или един факс са заличавани групи хора, структури и персони.

Това ли е апотеоза на борбата за демокрация, права и законност или авторитарен похват, несъвместим с правовата държава”, пита Пеевски. 

Според него, за съжаление, точно това се превръща в жив пример, на който Европа и демократичният свят ще погледнат най-меко казано с недоумение.

“Оценките, които са дадени са несъстоятелни , а настояването за оставки – лишено от каквато и да е форма на изпълнение на Устава на ДПС, за който толкова много се говори тези дни.

И какво!? До какво ще доведе това искане?! В апогея на ДПС, която изведохме до втора политическа сила и рекордните за всички 34 години брой депутати, чия е волята, която иска да прекърши този успех !?”, недоумява Пеевски. 

Председателят на партията пита и кой ще понесе отговорността пред тези, които са им гласували това доверие и са им възложили надеждите за собствения си живот!? “Или отново от тях се иска да мълчат и да се подчиняват на върхушката, която ги употребяваше толкова дълго”, заявява Пеевски.

“Това е неприемливо и невъзможно. И не, аз няма да се откажа и няма да предам хората, които ми дадоха доверието си. Не съм предател! Държа на думата си!

От тук нататък, пътят е ясен. Продължаваме с екипа ми с изпълнението на ангажиментите си, за Новото начало , в името на по-доброто и по-мъдрото Утре. Ще бъдем с хората и до хората”, заявява Пеевски.

PS. Двамата с Ахмед Доган се познаваме прекалено добре и двамата знаем каква е истината. Историята ще покаже, че съм бил прав. Никой не може да спре Новото начало, заявява той в заключение. 


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар