Пеевски, не забравяйте Лорер, той е свястно момче, готов е на всичко!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

„Политиката е динамично занятие, позициите на партиите и техните лидери се променят. В случая на Пеевски – те се променят за добро.
Той стана говорител на европейските ценности, както за тяхната партия, така и за цяла България. Позициите, които защитава в момента, са същите, които отстояваме и ние. Това е ролята, която си е избрал и ролята, която неговата партия му е отредила. Той не е говорител на мнозинството, а на ДПС и личната си позиция“, каза Лорер по Рупора на либералната пропаганда БТВ тази заран.

Лорер безкрайно закъсня.
Изпревариха го Христо Иванов и Кирил Петков, които се скъсаха да внасят и пишат заедно с Пеевски общи законопроекти. И да ги гласуват заедно с него, хилейки се и прегръщайки се с Данчо Ментичката, Хамид Хамид и Пеевски от първия ред на Парламента.

„Всички хора трябва да бъдат убеждавани с агументи и с наука“, отговори току що депутатът от ДБ Александър Симидчиев на въпроса по БНТ „Става ли Пеевски за премиер?“.

Не бийте Лорер, човекът просто тича, за да догони вятъра. Изпревариха го неговите приятелчета, които много преди тези закъснели комплименти, реабилитираха с делата си и некадърността си Делян Пеевски. Пеевски гърми по всички телевизии и сайтове именно, защото говори на място и удря Промяната точно там, където Сглобката се провали и се дъни всекидневно. Пеевски изговаря всяка сутрин това, с което народът псува всяка вечер пред телевизора, виждайки отвратително нахилената физиономия на Киро Петков и скумросания Денков. Липса на лидерство, липса на качества и мъжество – това е то „Промяната“, така става като избираш да те управляват хора, за които никой не е и чувал и избирателят нищо не знае.
Едно лице на 40-50 години, ако е ново лице, за което никой не е чувал, работата е ясна, а от вмирисаното яйце пиле няма да изскочи.
Какво очаквахте от Денков, известен със сапунчето и Киро Простото на Татко Петко?
Гледайте делата, а не приказките. Лорер сипе хвалби, защото видя, че другите го изпревариха и отдавна изпраха и препраха Пеевски, сложиха му се, а сега са с него на първия ред.
Хазартчето му направи услуга днес и това помогна на Лорер да изпъкне в тълпата блюдолизци и Пеевски сигурно го е забелязал.
Г-н Пеевски, моля, не забравяйте Лорер. Той е свястно момче, готово на всичко!

И той е човек, и той за един по-така тлъст държавен пост душа носи. Човещинка.


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар