Пеевски: Никой няма да промени ценностната принадлежност на България

Политика
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Радев много ясно трябва да осъзнае, че България е член на ЕС и НАТО и никой няма да промени тази ценностна принадлежност

За упоритите опити на Румен Радев да се намеси в предизборната кампания има само едно обяснение – много иска, ама не му стиска. Това заяви председателят на ДПС Делян Пеевски. 

“Отново трябва да му бъде напомнено да престане да плаши хората, а ако неудържимо го влече активната политика – да напусне президентския пост и да заповяда на политическия терен. 

Ако няма смелостта да го направи, да изчака срока на мандата си и да престане да поучава и да се опитва да менторства политиците. 

Но, тази “смелост” я знаем – той и неговият кръг се снишиха с подвити опашки, когато осветих плановете им да промушат политическия си проект “Трети март”.  

Радев много ясно трябва да осъзнае, че България е член на ЕС и НАТО и никой няма да промени тази ценностна принадлежност. 

Самозванците, които злоупотребяват с доверието на хората, страхливичко поглеждайки на Изток, където са техните кумири, не могат да променят пътя на страната ни. 

Злоупотребата с толкова важни за хората теми като мира, сигурността и отбранителните способности на държавата проявяват политическата им несъстоятелност и безотговорност”, посочва Пеевски. 

Източник: blitz.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели: