Пеевски пак захапа Денков и поиска да е премиер

Пеевски пак захапа Денков и поиска да е премиер

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Ако премиерът Николай Денков не може да се справи с работата, да отида да му я свърша, аз мога, това заяви председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски в парламента по повод усложнената зимна обстановка последните дни, критиката с почистването и местата без ток, вода и топло, предаде „Фокус“.

„Мога да отида да пробвам за 1 месец и ако са по-успешни и рейтингът е по-висок, мога и да остана“, допълни той.

По думите му Денков не се е справил успешно с тежката ситуация. „Виждате какво се случва с хората, бедстват 4 дни без електричество, този човек просто не работи нищо. Той трябва да започне да си върши работата, той не си върши работата като премиер. 4 дни вие видяхте ли той нещо да работи. Седнал в уютното си кабинетче, седи там и нещо разпорежда онлайн, това е несериозно. Той трябва да се занимава с това хората да не бедстват„, бе категоричен Пеевски и припомни, че времето му изтичало и след 3 месеца няма да бъде премиер.

Председателят на ПГ на ДПС продължи с критиките като каза, че според него премиерът Денков има по-ниско доверие и от кабинета на Жан Виденов.

Пеевски допълни, че от ДПС не са подкрепили идеята за създаване на комисия за разследване на Министерството на електронното управление, така както не са подкрепили другата комисия за разследване на МВР, защото според тях има разследващи органи, а парламентът не в такъв.

„Трябва да оставим прокуратурата да си върши работата. Не искам ДПС да участва в популизъм и затова се отказах“, уточни той.


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар