Ангел Джамбазки

Пеевски подари пловдивските цuг*нu на ВМРО… Джамбазки отново ще е в групата на Ердоган в ЕП, а не при Льо Пен и “Нова Европа”

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
В циганските квартали в Пловдив – Столипиново, Шекер махала, Хаджи Хасан махала и Харман махала, изборите са спечелени от ВМРО.

Това сочат публикуваните от ЦИК протоколи по секции. Всеки може сам да ги провери на сайта на комисията.
Воеводите имат над 87% навсякъде, като най-нисък е резултатът в Шекер махала – въпросните 87%, а най-висок е в Харман махала – 93%.

Общо от Пловдив, ВМРО е вкарало 45 хиляди гласа, което е една трета от всичките им гласове изобщо.
Не е ясно какво ще излезе като се публикуват данните от циганските секции в други градове.
Пловдив обаче е интересен, защото там гетата твърдо се контролират от Пеевски. Той решава кой ще купува гласовете и по колко.

Това означава, че ВМРО е получили “разрешително” от ДПС да напазарува във втория ни град, т.е. излиза че Джамбазки е удобен на ДПС.

Всъщност, в миналия Европарламент, той се записа не в групата на Марин Льо Пен, а в тази на… Ердоган. Европейските консерватори и реформисти. Може би сега отново ще пристане на султана и затова му осигуряват щедър ромски вот…
Според други мнения, може и тези цигани да са осигурени от САЩ, за които има слухове, че са обещали избиране на Джамбазки, в замяна на сделката за F-16.

4udoslav


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар