Пенсионери, спрете с капризите, постоянно мрънкате за пенсии, не ви ли писна?

Лилияна Павлова
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Всякакви социални групи продължавата с претенциите си, вече започват да ни изнервят, защото е ясно, че са платени от БСП. Те само мрънкат, докато ние строим магистрали, мостове, естакади, спортни зали, работим за народа.

Така евроминистърката Лиляна Павлова коментира разрастващите се протести пред журналисти на летище София, след завръщането си от екскурзията до Швейцария.

Припомняме, че тя и Бойко отидоха на форума в Давос, но там никой не им обърна внимание. Така разходката се превърна в приятен уикенд за двама и каране на ски в прочутия курорт.

“Аз разбирам, че пенсионерите не са доволни, въпреки всичко, което правим за тях. Така е, човешкото око е ненаситно. Но нека отчитат, че с безкрайните си капризи застрашават Председателството. Ще се боря да не успеят – нито те, нито други подобни чисти консуматори…” – коментира министърката.

Тя повтори и, че започва война с фалшивите новини. Чашата на търпението и преля новина, която всъщност не беше фалшива. Сайтът ПИК публикува, че се е изтипосала на откриването на Председателството с рокля “Армани” за 10 хиляди лева, поръчана специално от Милано.

В отговор Павлова обяви, че завежда 8 дела срещу фалшиви новинари. И изтъкна, че живее скромно с едната заплата, и тази на мъжа и.

Заплатата е министерска, пошегуваха се зевзеци, а Лилето пак получи повод да се гневи и да съди…

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

One thought on “Пенсионери, спрете с капризите, постоянно мрънкате за пенсии, не ви ли писна?

Вашият коментар