Пентагонът: Подготвяме се за удар по руските военни в Крим

Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Висшето военно ръководство на Съединените американски щати на официално ниво обяви за подготовката на така наречения «тактически военен удар» срещу руските въоръжени сили в Крим.

Това съобщение дойде след изявлението на председателя на Обединения комитет на началник щабовете (началник на Генералния щаб) на САЩ относно плана за създаването на американска военна база в Крим.

Пентагонът обяви подготовката на американски удар по руските военни в Крим.
Адмирал Джон Ричардсън, началник на оперативния щаб на ВМС на САЩ, обяви за подготовката на атака срещу руските военни в Крим.
Причини:
Джон Ричардсън
Военните експерти от Съединените щати наричат Ричардсън едновременно ястреб и мечтател.
Ген. Данфорд
Според самия Ричардсън:
Ударът ще бъде нанесен, ако Русия не се върне към мирен диалог, продължавайки милитаризацията на полуострова, политиката на дестабилизация и военния диктат.
Изявлението трябва да се разглежда във връзка с искането на НАТО за прекратяване на преследването на техните кораби близо до руските граници, както и с искането на началника на Генералния щаб на САЩ Данфорд за създаване на американска база в Крим.
Г-н Ричардсън също така предостави някои подробности за поредния си Наполеоновски план за „тактически блицкриг“ в Крим (не е първият за Ричардсън):
«Тактическият неядрен удар по руските военни в Крим ще бъде нанесен от сухопътни сили, военноморски средства, както и от военновъздушните сили. Очакваме да действаме самостоятелно, както и да привлечем съюзници в Черноморския регион».
За основна платформа за „тактическия удар“ Ричардсън обяви съвместната база на САЩ и Украйна в Очаково, чиято временна модернизация приключи наскоро.
В заключение отбелязваме:
Русия, използвайки системите си за унищожение, базирани в Крим, е способна да ликвидира не само най-сериозната база на САЩ — тази в Очаково в Украйна. Русия може да изтрие от лицето на земята всички военни активи на потенциален противник в случай на заплаха — дори преди противникът да се приближи до Крим.
Поздравяваме г-н Ричардсън за поредния му Наполеоновски план, чието изпълнение, както винаги, ще бъде ОТЛОЖЕНО в решаващия момент.
Пожелаваме му приятни сънища и мечтания.
Петя Паликрушева

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар