Пепи Еврото се измъкнал от България, май е в ОАЕ – Криминално – България

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Има оперативни данни, че бившият шеф на Столичното следствие Петър Петров – Еврото е напуснал България през Турция, откъдето се е отправил към Обединените арабски емирства с детето си. Това съобщава БНТ, позовавайки се на свои източници.

В момента се проверява се дали данните отговарят на действителността и как Петров е извел детето от страната без пълномощно от майка му.След акция на прокуратурата и ГДБОП миналата седмица Петър Петров беше обявен за общодържавно издирване. Повдигнато му е и обвинение за принуда, заплахи и използване на специално техническо средство без разрешение.


Името на бившия следовател нашумя след като разследване на Антикорупционния фонд го посочи като главно действащо лице в аферата “Осемте джуджета”.

Миналата седмица след акцията на ГДБОП бившата му съпруга Любена Петрова и майка на детето му заяви в интервю пред АКФ, че магистрати и полицаи са получавали пари във вече бившия ресторант “Осемте джуджета”. В интервюто тя определя случващото се в ресторанта като тържище на бъдеще – и кариерно, и финансово.

Източник: inews.bg


Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар