Перверзно е Мишо Константинов публично да обслужва Борисов и в същото време да брои бюлетини

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

НА КОЙ ГОСПОД СЕ КЛАНЯ ПРОФ. КОНСТАНТИНОВ: НА БОРИСОВ ИЛИ НА ИЗБИРАТЕЛИТЕ?

След като ГЕРБ и коалиционните й патерици гласуваха „Информационно обслужване“ да обработва изборните резултати, парламентарната опозиция трябва да поиска незабавното уволнение на проф. Михаил Константинов от ръководството на държавната фирма.

Абсурдно е пожизненият директор на държавната компания „Информационно обслужване“, извършваща компютърната обработва на изборните резултати, през ден да е телевизионен коментатор, адвокатстващ на изборните безумия на ГЕРБ.

Перверзно е един и същи човек публично да обслужва Борисов и компания и в същото време да брои изборните бюлетини. Но изобщо не е перверзeн конфликт на интереси точно професорската съпруга да е в държавната фирма Ръководство „Въздушно движение“ (РВД), където средното месечно възнаграждение е 8000 лева.

Ако математикът е толкова ценен, да го пратят посланик – дали в Беларус, дали в Афганистан, дали в Саудитска Арабия. И на трите места може да се споделя българският опит в сатанизирането на машинното гласуване и в произвеждането на „мъртви души“ и половин милион невалидни бюлетини.
Със сигурност Лукашенко, талибаните и моллите ще му дадат агреман за 24 часа.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар