Перник пищи от “безплатното” саниране за 1,2 млн. на ГЕРБ и Интерхолд

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

След като разказахме как само за 3 години семейната фирма на кмета на Къпривщица от ГЕРБ, притежавана и управлявана от сина му, усвои 16 млн. в обществени поръчки, а вчера се спряхме детайлно на 3 много съмнителни от НАП-София, днес отправяме взор към втората по величина единична поръчка на дружеството.

Става въпрос за саниране в Перник – община, чиито сметки са блокирани от години. Поръчката е на стойност 1 211 301, 52 лв.

Преди да цитираме дословно и да покажем снимките, с които колегите от уважавания сайт zapernik.com отразяват работата на дружеството, информираме читателите и органите за правораздаване, че получихме заплахи на мейла от представител на компанията.

Друг коментар по цитираните документи от регистрите и от Агенцията за обществени поръчки няма.

Само поредното „опровержение” на отснетото и показано от нас поредно затваряне на ул. Три уши в София, което е факт, и я направи недостъпна от пътната артерия, откъдето към многото обществени гаражи на нея стотици коли нямаха достъп – ул. Позитано.

Забавно е копривщенци да обясняват на софиянци откъде можело да се мине и да ги насочат към една от най-задръстените улици в града, без да са си направили труда предварително да уведомят за това.
В следващия брой очаквайте – за Интерхолд от периода голямото точене на Медицинския университет.

Перничани избухнаха срещу санираните небостъргачи до кафе Маракеш :

Криво направена изолация, като вълни на морето, огрее ли слънце, всички наставки личат, качество нулево, подиграват се с нас! Ще паднете като видите на кой е фирмата, която санира.

“Перничани изригнаха срещу некачественото саниране на блокове срещу кафене „Маракеш“ в кв. Изток във Фейсбук, видя ZaPernik.com.
Всичко започна от спонсорирана връзка на фирмата Ликита, която се похвали за качественото саниране на подизпълнителя си.
„Още едни коректни партньори повярваха в качеството на продуктите и услугите на Ликата. Градът е Перник, качественото изпълнение е на нашия партньор – Интерхолд ЕООД, а ТОПЛОИЗОЛАЦИОННАТА СИСТЕМА е Licata Greutherm.“, написаха от дружеството.
И от долу стана сеч от негативни коментари. Ето потърпевшите и възмутените:
Димитър Димитров: Само некадърници от бюрото по труда работат даже и те вече не работят защото толко им плащате
Стефан Боянов: Ако са блоковете срещу Маракеш, вчера докато пиех кафе и се обърнах случайно натам не повярвах на очите си!Толкова криво направена изолация не бях виждал…все едно гледах вълни на морето….
Чавдар Спасов: Стените са по криви от пясъка на плажа……. А огрее ли ги слънцето, всички наставки личат
Лозан Кирилов: Качество НУЛЕВО…. само външен вид
Анатоли Генадиев: Подиграват се с нас но така е като сме стадо овце

Всъщност коя е фирмата подизпълнител, станала ябълката на раздора в Перник? Собственик е Десислав Герданов – син на кмета на гр. Копривщица Генчо Герданов. Какво прави коприщенска фирма в Перник не се знае. Нали сега пазарите са отворени.  А същият бай ти Генчо си е направил къщата по програмите за селски туризъм. В сайта на фамозната Интерхолд са показани ремонтни дейности само на държавни обекти. Тази фирма има ли въобще дейност извън дотирана от държавата?”

19min.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар