Песков: Истинската заплаха за световния ред стана превратът в Украйна през 2014

Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Превратът в Украйна през 2014 г. стана реална заплаха за световния ред в света и Европа, заяви прес-секретарят на президента на Русия Дмитрий Песков.

 

Както отбеляза Песков, руската страна не е съгласна с изявлението на генералния секретар на НАТО Йенс Столтенберг, че предполагаемите действия на Русия са „атака срещу сегашния световен ред“.
Прес-секретарят на руския президент отбеляза, че силовото завземане на властта в Украйна е станало въпреки гаранциите, дадени от външните министри на някои западни държави.

 

Въпреки гаранциите, които външните министри на редица страни дадоха…превратът беше извършен. Оттук идва заплахата и опасността за световния ред“, каза той.

Време е да си говорим истината- САЩ извършиха преврата в Украйна и ВСУ започна да стреля по Донбас. САЩ и Европа снабдяваха и снабдяват с оръжия ВСУ през всичките 8 години геноцид над мирното население на Донбас. Русия започна специалната военна операция за да спре това чудовищно издевателство започнато от САЩ и извършвано с ръцете на обучени украински военни…

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар