Дмитрий Песков

Песков: Шизофренията на бг властта е лъжлива, неразбираема и предизвиква съжаление

Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

„Дразнеща. Будеща съжаление. Неразбираема. Шизофренична е позицията на българските власти, които изказват голословни обвинения срещу Русия.

Те звучат много сериозно, произнесени като обвинения в двустранните отношения, а са глупости. Лъжа. Бият по тях самите. Такива държави трябва да знаят, че за подобни неща има последствия. Лагерът на младоевропейците от години демонстрира враждебност към Русия.

Основните, системообразуващите държави в ЕС, слава Богу, имат балансирана и трезва позиция“, заяви в най-авторитетното коментарно предаване на Първи канал на руската телевизия Голямата игра Дмитрий Песков, който е прессекретар на президента Путин, а преди това – виден дипломат, специализиран в балканската тематика.

Водещият Вячеслав Никонов – влиятелен депутат от управляващата партия, който е народен представител вече 28 г. и е внук на дългогодишния съветски външен министър и премиер Вячеслав Молотов, а също е декан на факултета по държавно управление на МГУ, поясни, че става въпрос за взривове в „цяла система от незаконни складове за оръжие“. Той посочи, че от тях става „нелегална търговия, включително с абсолютно забранените в международното право противопехотни мини“.

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар