Корнелия Нинова

ПЕС заплашва да изключи БСП… Корнелия: Правете каквото щете, никакви гейове и джендъри в България

Без категория
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

На безпрецедентен натиск и заплахи от собствената си европейска партия ПЕС, е подложена лидерката на БСП Корнелия Нинова заради отказът й да подкрепи Истанбулската третополова конвенция.

Шефката на „ПЕС- Жени“ – Зита Гурмай изпрати заплашително писмо до Нинова, че ако не подкрепи с подписа си спорния документ за признаване на третия пол, БСП ще бъдат изключени от ПЕС.

Отговорът на българската соц.-лидерка обаче бе повече от категоричен: „БСП няма да промени позицията си за Истанбулската конвенция. Нека въпросът се реши на референдум от българския народ“.

Зам.- председателят на БСП Кирил Добрев пък заяви, че не му пука дали ПЕС ще ги изключи.

И ако така ще ги притискат и заплашват, по- добре наистина да го направят, защото няма как да продължат заедно работа

БСП е единствената партия от семейството на ПЕС, която категорично застана срещу ратифицирането на Истанбулската конвенция, която неолибералното световно глобалистично лоби опитва да наложи на всички държави от ЕС.

Преди гневният изблик на председателката на „ПЕС- Жени“, Корнелия Нинова влезе в челен сблъсък и с лидерът на Партията на Европейските Социалисти – Сергей Станишев. Бившият лидер на БСП, който отдавна вече е евро-марионетка на глобалистката олигархия, също се опита да я принуди да склони глава пред общата позиция на европейските социалисти по въпроса за Истанбулската конвенция.

Сергей Станишев със зъби и нокти драпа да бъде преизбран за лидер на ПЕС, но липсата на подкрепа от собствената му партия в България, може да се окаже сериозна пречка пред кариерата му в Брюксел. Нека припомним, че Станишев положи много усилия, за да се сдобие с престижния европейски пост. Като част от сделката да го получи, беше да катурне от власт собствената си партия БСП, като сключи мръсна сделка с ДПС. По този начин той обрече на тотален провал правителството на Пламен Орешарски.

Но пък веднага след като падна от власт, Станишев оглави ПЕС. За отрицателно време. Върна Бойко Борисов на власт, а изпрати собствената си партия в девета глуха. И това ако не е мръсно споразумение с глобалистката евро-атлантическа олигархия, здраве му кажи!

Сега Сергей Станишев отново се опитва да закопае БСП, като ги принуди да подкрепят признаването на третия пол. Целта е българските социалисти отново да бъдат обезличени в очите на традиционно консервативния си електорат. И да склонят глава пред статуквото на неолиберализма. Станишев отново да бъде преизбран за председател на ПЕС, а Бойко Борисов да бъде оставен на спокойствие да безчинства в България. Без силна опозиция в лицето на БСП. Skandalno.net
Автор: Надя Колева, Skandalno.net


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар