Петков-Василев източват кръвта на Слави и Хаджигенов

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Неродената още партия на Кирил Петков и Асен Василев вече източва и последната кръв на „Има такъв народ” и групичката на ЕНП около Хаджигенов.

Политическата сила, чрез която двамата отличници от служебния кабинет, вече набира скорост, като придърпва депутати на Слави Трифонов.

Мария Нейкова е от новите играчи в редиците на Кирил Петков и Асен Василев

Едно от новите лица около тандема е проф. д.н. Мария Нейкова, в момента областен управител на Бургас.

Според нашия източник Нейкова вече е говорела с неколцина от ИТН и ИБГНИ, които са готови да зарежат потъващия кораб на Слави и ЕНП-Хаджигенов, за да се закачат за новите любимци Петков и Василев.

Депутатът на ИТН от Ямбол адв. Златомира Карагеоргиева-Мострова, например, вече е готова да се присъедини към проекта на министрите от Харвард.

Златомира Карагеоргиева-Мострова вече работи за новия проект

Дамата вече има един депутатски мандат в своята визитка. След изборите на 4 април успя да прекрачи прага на Народното събрание като един от експертите на „Има такъв народ“.

Сега овреме е решила да смени партията, предвид прогнозите, че Слави Трифонов затъва и едва ще има сили да влезе в следващия парламент.

Ива Митева зарязва Слави

Сред най-ярките имена, решили да изоставят губещата карта „Има такъв народ”, е шефката на разпуснатия днес 46-и парламент Ива Митева. Юристът сам анонсира преди дни, че още не е решила дали да продължи кариерата си под марката на чалга политика.

С медийното обслужване на проекта се е ангажирала Катя Касабова, издател на сайта „Флагман” и съпруга на Валентин Касабов, един от най-близките до лидера на НФСБ Валери Симеонов.

Спрягат се още имена на гневни на Слави народни избраници, които са готови в името на политическото оцеляване да сменят партийния си вожд, завърши информаторът на Narod.bg.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар