Петков към Добрев: А той зареди ли на бензиностанция на

Петков към Добрев: А той зареди ли на бензиностанция на “Лукойл” и подпомогна Путин?

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Кирил Петков заяви, че подкрепя премиера Николай Денков в решението му да подаде оставка на 6 март. Заявката министър-председателят даде преди дни, докато лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов констатира, че ротацията все повече се отдалечава.

“Като си си дал думата, я спазваш. Николай Денков е казал, че ще подаде оставката си на 6-и март и аз го подкрепям. Трябва да говорим за това какво ще постигнем за България в следващите 9 месеца – това е задачата. Прекалено много говорим за позиции. Истинският въпрос е какво искаме да се случи през следващите 9 месеца като реални действия, реформи и положителни действия за българските граждани”, коментира коментира съпредседателят на ПП пред журналисти в Пловдив.

“На базата на поставените цели трябва да кажем каква искаме да бъде структурата на правителството така, че да има стабилност, за да се постигнат тези цели. Темата за ротацията е толкова важна, колкото тази за регулаторите, даже те са по-важни”, добави Петков.

По думите му, колкото по-малко промени се правят в правителството, толкова по-малко стрес ще има в обществото.

“Когато решим големите въпроси, кадровите въпроси следват”, допълни съпредседателят на ПП в отговор на въпроса кой ще бъде външен министър на България, цитира го БТА.

Кирил Петков коментира и твърденията на Делян Добрев, че ПП е финансирала режима на Путин с повече от 10 млрд. лв. за период от две години.

“Всички знаем, че когато започна войната, нямахме никакви други възможности за доставки, освен “Лукойл”, и сега направихме така, че да спрем дерогацията в плавен период, за да не се усетят цените. Всички знаехме, че ако беше се случило за три дни, щяхме да внесем стрес в системата”, обясни Петков.

“От една година слушам за левчета, милиарди. Всички знаем, че тези тези даже са неактуални. Моят въпрос към Делян Добрев е дали е заредил резервоара си на бензиностанция на “Лукойл” и по този начин е подпомогнал ужасния режим на Путин?”, попита Петков по повод изнесените данни от депутата от ГЕРБ.


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар